نویسنده = محسن فرشادفر
بررسی اثر آنتی‌باکتریال ترکیب فراسودمند قارچ پروبیوتیک کامبوجا (kombucha) در عسل

دوره 11، شماره 21، اسفند 1399

10.22092/hbsj.2021.125166

محیا سلطانی؛ محسن فرشادفر؛ هومن شیروانی؛ آنیتا یاقوتی پور


بررسی خواص آنتی‌باکتریال عصاره آبی زیره سبز و ژله رویال در شرایط آزمایشگاهی

دوره 11، شماره 20، شهریور 1399، صفحه 11-20

10.22092/hbsj.2020.122677

یوسف عزیزی؛ محسن فرشادفر؛ هومن شیروانی؛ محیا سلطانی


بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی رازیانه و بره موم بر میکروارگانیسم‌های مواد غذایی

دوره 11، شماره 20، شهریور 1399

10.22092/hbsj.2020.122679

حمید رضا مرادی؛ محسن فرشادفر؛ هومن شیروانی؛ محیا سلطانی؛ مهرانوش قلی پور